Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs3/49/poptiede/public_html/wordpress/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 59

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs3/49/poptiede/public_html/wordpress/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 78
Pop-Tieteen avoimet ovet 26.8. – tervetuloa! – Pop-Tiede ry
Close

20.8.2015

Pop-Tieteen avoimet ovet 26.8. – tervetuloa!

Tervetuloa tutustumaan Pop-Tieteeseen ke 26.8. klo 15-17

Pop-Tiede ry saa koululaiset innostumaan luonnontieteistä – tiedettä ja soveltavaa draamaa yhdistäviä pajoja rahoittavat Koneen säätiö ja Suomen Kulttuurirahasto

Pop-Tiede ry – Pop-Vetenskap rf vie tiedettä ja soveltavaa draamaa yhdistäviä työpajoja Suomen kouluihin. Pajoja on ohjattu pääkaupunkiseudun kouluissa syksystä 2014 lähtien ja toiminta jatkuu syksyllä 2015 Koneen säätiön ja Suomen Kulttuurirahaston tuella. Ilmiömäistä!-paja käsittelee fysiikan ja kemian perusilmiöitä. Yhdistyksen tavoitteena on edistää tasa-arvoa tiedeopetuksessa. Tällä hetkellä pohdimme toimintamme jatkuvuutta ja rahoitusta tulevaisuudessa.

Olet lämpimästi tervetullut tapaamaan meitä ja tutustumaan toimintaamme keskiviikkona 26. elokuuta 2015 klo 15-17. Tilaisuudessa näet Ilmiömäistä!-pajan tiedeshow’n sekä kuulet lisää toiminnastamme ja sen mahdollisuuksista tulevaisuudessa.

OHJELMA

15.00 Ilmiömäistä!-tiedeshow
15.20 Pop-Tieteen esittely
15.45 Vapaata seurustelua ja mahdollisuus tutustua pajan oppilaille suunnattuihin kokeisiin

Tarjolla on pientä syötävää ja juotavaa.

Paikka: Teatteri Tuike, Viertolantie 2-4 b, Tapanila, Helsinki
(Kartta ja tulo-ohje: http://www.teatterituike.fi/Tuikesali%20kartta.html). Pihalla on mahdollisuus pysäköintiin.

Ilmoittauduthan ma 24.8.2015 mennessä: poptiede (at) gmail.com tai puh. 045 187 7444
Jos et pääse tilaisuuteen vielä klo 15, voit tulla paikan päälle myös myöhemmin.

Lisätiedot medialle: Anna Kari, Pink Eminence Oy, puh. 040 717 8185, anna (at) pinkeminence.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *