Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs3/49/poptiede/public_html/wordpress/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 59

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs3/49/poptiede/public_html/wordpress/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 78
Pop-Tiede Hangout 8.10. – Tule mukaan toimintaan – Pop-Tiede ry
Close

10.9.2015

Pop-Tiede Hangout 8.10. – Tule mukaan toimintaan

hangout

Järjestämme Pop-Tiede Hangout -illanvieton uusille ja vanhoille jäsenille Ravintola Toverissa, Kalliossa (Castreninkatu 3) torstaina 8.10.2015 klo 18. 

Etsimme aktiivisia, innokkaita ja idearikkaita uusia jäseniä toimintaan. Erityisesti tieteen, taiteen ja koulumaailman tuntevat tai muuten uusia ajatuksia yhdistyksen toimintaan tuovat ovat tervetulleita. Jatkossa tarkoituksena on laajentaa toimintaa muillekin tieteen ja taiteen aloille soveltaen ja yhdistellen eri aloja ja eri tyyppistä toimintaa – lähes kaikki on mahdollista Pop-Tieteen alla!

Tule mukaan keskustelemaan, kehittämään toimintaa tai muuten vaan tapaamaan yhdistyksen väkeä. Ilmoittautuminen illanviettoon ti 6.10. mennessä info(at)poptiede.fi. Tarjolla pientä purtavaa.

Mikäli et pääse illanviettoon, mutta olet kiinnostunut yhdistyksessä toimimisesta, kerro ajatuksistasi ja ideoistasi sähköpostilla info(at)poptiede.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *