Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs3/49/poptiede/public_html/wordpress/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 59

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs3/49/poptiede/public_html/wordpress/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 78
Tilaa Ilmiömäistä!-tiedeshow organisaatiollesi ja tuet koululaisten tiedeoppimista – Pop-Tiede ry
Close

8.10.2015

Tilaa Ilmiömäistä!-tiedeshow organisaatiollesi ja tuet koululaisten tiedeoppimista

Tonic 1

Pop-Tiede laajentaa toimintaansa ja tarjoaa tiedeshowtaan nyt myös aikuisille. Tilaamalla Ilmiömäistä!-shown organisaatiosi pikkujouluihin, virkistyspäiviin, kevätjuhliin tai muuhun tilaisuuteen tarjoat neljä Ilmiömäistä!-koulupäivää alakouluille.

Pop-Tieteen kouluvierailut varataan loppuun ajoissa, joten tilausta lisäpäiville on. Haluamme antaa yrityksille mahdollisuuden tukea lasten luonnontieteiden oppimista ja innostumista tukemalla Pop-Tieteen toimintaa.

Ilmiömäistä!-yrityspakettiin kuuluu tiedeshow ja leikkimielinen ohjelma organisaation tilaisuudessa sekä yrityksen tarjoamat neljä kouluvierailupäivää ja niihin liittyvät näkyvyydet Pop-Tieteen verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja kouluvierailuilla.

Tilaamalla Ilmiömäistä!-juhlat organisaatiosi saa uudenlaista ohjelmaa ja tukee lasten oppimista.

Perusta tulevaisuuden innovaatioille valetaan nyt – ole mukana!

Lue lisää yrityspaketista ja kouluvierailuiden tukemisesta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *