Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs3/49/poptiede/public_html/wordpress/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 59

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs3/49/poptiede/public_html/wordpress/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 78
Kutsu medialle: tervetuloa tutustumaan Pop-Tieteen kouluvierailuun 26.11. klo 9–13 – Pop-Tiede ry
Close

16.11.2015

Kutsu medialle: tervetuloa tutustumaan Pop-Tieteen kouluvierailuun 26.11. klo 9–13

mepallo_tumma

Medialle avoin tutustumispäivä koulukiertueella 26.11.2015 klo 9–13

Pop-Tiede ry kutsuu median edustajat tutustumaan elämykselliseen ja ilmiöpohjaiseen luonnontiedeopetukseen Katajanokan ala-asteen koululle torstaina 26.11.2015 kello 9–13. Medialle avoimessa päivässä pääsee seuraamaan koko koululle suunnattua luonnontiedeshowta ja 5.–6.-luokkalaisille järjestettyjä työpajoja. Oppilaiden vanhemmilta on pyydetty luvat kuvaamiseen sekä lasten haastattelemiseen. Työpajojen jälkeen median edustajat voivat kokeilla pajoissa tehtyjä luonnontiedetemppuja. Koulun henkilökunnan sekä Pop-Tieteen edustajien haastattelut ovat myös mahdollisia. Pop-Tiede tarjoaa median edustajille lounaan päivän päätteeksi kello 12.

Ilmiömäistä!-kouluvierailuita jo lähes 150

Pop-Tieteen Ilmiömäistä!-kouluvierailu syventää peruskoulun opetussuunnitelman mukaista luonnontieteiden osaamista. Paja käsittelee fysiikan ja kemian perusilmiöitä: sanaton esitysosuus johdattaa aiheeseen ja työpajaosuus haastaa oppilaat kokeilemaan käytännön tieteellisiä kokeita itse. Pajassa hyödynnettävien metodien tavoitteena on osallistaa oppilaita ja rikkoa ennakkoluuloja tiedettä kohtaan. Elämykselliset esitykset tavoittavat myös oppilaat, jotka eivät ole lähtökohtaisesti kiinnostuneita luonnontieteistä tai, joilla on vaikeuksia pärjätä perinteisessä kouluopetuksessa.

Pop-Tieteen Ilmiömäistä!-koulukiertue on vieraillut lähes 150 koulussa pääkaupunkiseudulla reilun vuoden aikana. Vierailut ovat suosittuja ja lukukauden kestävät kiertueet varataan ajoissa loppuun. Vierailut ovat kouluille ilmaisia, rahoittajina ovat Suomen Kulttuurirahasto ja Koneen Säätiö.

Avoin mediapäivä 26.11. klo 9–13

Katajanokan ala-asteen koulu, Laivastokuja 6

9.00 Koulun ovet ovat avoimet medialle (kuvaus- ja tallennuslaitteiden asennus esitystä varten)
9.30 Ilmiömäistä!-show koululle ja median edustajille juhlasalissa
10.00 Mahdollisia haastatteluja, oppilaat, koulun tai Pop-Tieteen edustajat
10.45 Työpajojen seuraamista, kuvaamista ja oppilaiden haastatteluja
11.45 Median edustajat voivat kokeilla luonnontiedetemppujen tekemistä
12.00 Pop-Tiede tarjoaa lounaan päivään osallistuneille median edustajille

Pyydämme ilmoittautumisia Pop-Tieteen mediapäivään 24.11.2015 mennessä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 24.11. mennessä

Toiminnanjohtaja Nelli Korpi
info@poptiede.fi
p. 045 187 7444

poptiede.fi | facebook.com/poptiede

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *