Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs3/49/poptiede/public_html/wordpress/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 59

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs3/49/poptiede/public_html/wordpress/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 78
Ilmiömäistä!-kiertue jatkuu keväällä – Pop-Tiede ry
Close

8.12.2015

Ilmiömäistä!-kiertue jatkuu keväällä

DSC_0019

Koneen Säätiö on myöntänyt Pop-Tieteelle 50 000 euron apurahan luonnontieteitä elämyksellisesti opettavan Ilmiömäistä!-koulukiertueen jatkamiseen pääkaupunkiseudulla vuonna 2016.

Ilmiöpohjaiseen opetukseen perustuva koulukiertue on kiertänyt pääkaupunkiseudun alakouluja syksystä 2014 alkaen. Tähän mennessä kouluvierailuita on kertynyt noin 140. Suosio on ollut suurta ja kiitosta on tullut niin kouluilta kuin oppilailtakin. Olemme erittäin iloisia, että voimme jatkaa luonnontieteiden ilosanoman levittämistä jatkossakin.

Lähetämme kouluille tietoa kevään kiertuevierailuiden varaamisesta jo ennen joulua. Oma kouluvierailu kannattaa varata ajoissa, paikat ovat kysyttyjä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *