Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs3/49/poptiede/public_html/wordpress/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 59

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs3/49/poptiede/public_html/wordpress/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 78
Tule Pop-Tieteen kesäleirille ensi kesänä – Pop-Tiede ry
Close

11.2.2016

Tule Pop-Tieteen kesäleirille ensi kesänä

LeiriFBjakokuva

Pop-Tiede järjestää kesäleirejä 7–13-vuotiaille ensi kesäkuussa. Viikon mittaisilla tiedeleireillä tehdään pieniä tutkimuksia ja retkiä sekä yhdistellään tiedettä taiteeseen. Tutkimuskohteina ovat ilmiöt kuten lentäminen, kelluminen, väri ja valo.

Kesäleireillä rento kesäinen yhdessäolo yhdistyy jännittävään luonnon tutkimiseen ja Ilmiömäistä!-koulukiertueelta tuttuihin tiedekokeisiin.

Kesäleirejä järjestetään neljä, joista kaksi on nuoremmille ja kaksi vanhemmille koululaisille. Leireillä on ohjattua ohjelmaa kello 9–16, mutta vapaamuotoinen ohjelma alkaa jo kello 8 ja päättyy kello 17. Leireillä tarjotaan kevyt lounas ja välipala.

Lue lisää leirien sisällöstä ja ilmoittautumisesta kesäleirien verkkosivulta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *