Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs3/49/poptiede/public_html/wordpress/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 59

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs3/49/poptiede/public_html/wordpress/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 78
Tilaa Pop-Tiede mihin vaan Suomessa – Pop-Tiede ry
Close

18.2.2016

Tilaa Pop-Tiede mihin vaan Suomessa

DSC_0019

Nyt Pop-Tieteen voi tilata mihin vaan Suomessa: Jyväskylään, Hämeenlinnaan, Turkuun tai Rovaniemelle!

Mikäli koulu, vanhempainyhdistys tai muu taho haluaa järjestää innostavan ja erilaisen luonnontiedepäivän koulussanne, tulemme mielellään Ilmiömäistä!-pajan kanssa esiintymään ja pitämään työpajoja.

Vierailun sisältö on lähtökohtaisesti sama kuin Ilmiömäistä!-kiertueella pääkaupunkiseudulla, mutta vierailua on mahdollista muokata myös toiveiden mukaan. Vierailun hinta määräytyy matka-ajan ja -kustannusten mukaan.

Lue lisää Pop-Tieteen tilaamisesta omaan kouluusi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *