Close

25.2.2016

Tarjoa Pop-Tieteen kouluvierailu oman alueesi kouluille

DSC_0394 kopio

Haemme lasten koulutukseen ja oppimiseen panostavia yrityksiä tarjoamaan Pop-Tieteen vierailut oman alueensa kouluille. Sinun yrityksesi, oli se sitten media, teknologiafirma, tiedealan yritys tai kaupallisen alan toimija, voi tarjota Pop-Tieteen Ilmiömäistä!-kouluvierailun viidelle tai vaikka kymmenelle oman alueesi koululle.

Yrityksesi näkyy vahvasti hyväntekekijänä koulumaailmassa niin kouluille, vanhemmille, oppilaille kuin muillekin sidosryhmille kuten medialle. Voitte kertoa hyväntekeväisyyskampanjastanne myös omassa tilaisuudessanne, johon Pop-Tiede tulee esittämään tiede-esityksensä.

Lue lisää mahdollisuudesta tukea lasten luonnontiedeoppimista ja tilata Pop-Tiede vierailulle omaan kuntaanne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *