Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs3/49/poptiede/public_html/wordpress/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 59

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs3/49/poptiede/public_html/wordpress/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 78
Nyt Pop-Tiedettä on tarjolla myös opettajille – Pop-Tiede ry
Close

12.5.2016

Nyt Pop-Tiedettä on tarjolla myös opettajille

Hietakummun ala-aste 14.4.2016-23

Tutkitaan ilmiöitä – työvälineitä ilmiöpohjaiseen opetukseen on Pop-Tieteen uusi aluevaltaus opettajien täydennyskoulutuksen puolella.

Koulutus pohjaa Pop-Tieteen koululaisille suunnattuun Ilmiömäistä!-luonnontiedepäivään ja siitä saatuihin kokemuksiin koulujen ja opettajien tarpeista. Koulutuksella vastataan myös uuden opetussuunnitelman vaatimuksiin ilmiöpohjaisen oppimisen välineiden hallinnasta ja ideoinnista.

Kolmen tunnin työpajassa perehdytään oppiainerajat rikkovaan luonnontiedeopetukseen ja tarjotaan välineitä omaan opetukseen sekä tutustutaan kokeellisuuteen ja tekemällä oppimiseen.

Koulutus alkaa 1.10. ja sitä järjestetään maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 14–17 koulun omissa tiloissa. Koulutuksen hinta on 500 euroa (sis.matkat pääkaupunkiseudulle tai max 1h Helsingistä julkisilla).
Ennakkovaraaja saa koulutuksen alennuksella 450 euron hintaan 2.6.2016 asti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *