Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs3/49/poptiede/public_html/wordpress/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 59

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs3/49/poptiede/public_html/wordpress/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 78
Pop-Tieteen leirit päättyivät – oli hauskaa ja opittiin tieteestä! – Pop-Tiede ry
Close

9.7.2016

Pop-Tieteen leirit päättyivät – oli hauskaa ja opittiin tieteestä!

leirilaisetp

Viime viikko oli Pop-Tieteen neljäs ja tämän kesän viimeinen kesäleiriviikko. Tiedekesäleirit olivat täynnä naurua ja kimurantteja kysymyksiä, ongelmanratkaisua ja auringonpaistetta. Kesäleireillä rakennettiin tavallisia ja eksoottisia paperilennokkeja, tutkailtiin kivilajeja, ammuttiin raketteja ja maalattiin yllättävillä kotikemikaaleilla.

13512118_868843246593381_3829952871130112523_n

Leiriläisiltä ja heidän vanhemmiltaan on tullut paljon positiivista palautetta leireiltä. Leiristä on tykätty, leirillä on yllätytty ja tulevia lomaleirejä odotellaan jo!

Seuraavassa vielä erään leiriläisen blogiteksti leiriltä:

Hei olen E. ja olin viikon Pop-Tiede leirillä. Olin eka vähän skeptinen valinnastani mutta heti seuraavana päivänä aloin jo tottua leirillä olemiseen. Leirissä oli tosi hyvä yhteishenki ja hyvät opettajat joten työskentely oli minullekin helppoa. Minä olin tyytyväinen leiri valintaani koska saimme tehdä juttuja josta nautin, esim. kemiakokeita, vesirakettejen tekemistä ja jopa lautan rakentamista.

E., 12-vuotias

Tiedotamme näillä sivuilla Pop-Tieteen tulevasta leiritoiminnasta! Parhaiten pysyt kärryillä Pop-Tieteen toiminnasta tykkäämällä meistä Facebookissa: Pop-Tiede Facebookissa.

Otso Helos

Tiedeleiriohjaaja, Pop-Tiede ry:n puheenjohtaja

kukkavarit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *