Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs3/49/poptiede/public_html/wordpress/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 59

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs3/49/poptiede/public_html/wordpress/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 78
Ilmiöpop on täällä – Pop-Tiede ry
Close

6.3.2017

Ilmiöpop on täällä

Pop-Tiede on kehittänyt syksyn ja talven aikana uuden koulukiertueen nimeltä Ilmiöpop. Nyt kiertue on julkaisuvalmis ja varattavissa. Kiertue kiertää pääkaupunkiseudun alakouluja toukokuussa ja syyskuussa 2017. Paikkoja on 25 – varaa paikkasi nyt!

Ilmiöpop on aineiden välistä valon ja äänen tutkimista. Päivään kuuluu työpajoja oppilaille, täydennyskoulutusta opettajille sekä säkenöivä tiedeshow.

Ilmiöpop on kouluille täysin maksuton, kiitos Koneen Säätiön!

Lue lisää päivän sisällöistä, aikatauluista sekä ilmoittautumisesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *