Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs3/49/poptiede/public_html/wordpress/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 59

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs3/49/poptiede/public_html/wordpress/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 78
Ilmiöpop-kiertue on täynnä! – Pop-Tiede ry
Close

9.3.2017

Ilmiöpop-kiertue on täynnä!

Pop-Tieteen toukokuussa 2017 käynnistyvä elämyksellinen Ilmiöpop-koulukiertue osoittautui halutuksi. Ilmiöpopin ensimäinen
kausi täyttyi muutaman ensimmäisen päivän aikana.

Otamme pian yhteyttä kaikkiin ilmoittautuneisiin ja vahvistamme päivät koulujen kanssa.

Mikäli olette halukkaita tilaamaan kiertueen koulullenne maksua vastaan, olkaan ihmeessä yhteydessä meihin: info@poptiede.fi. Uutta projektia ei ole vielä tuotu myytävien tuotteiden listalle, mutta teemme sen piakkoin.

Nyt myynnissä oleviin oppilaiden koulutuksiin voi tutustua: http://poptiede.fi/tilaa-vierailu

ja opettajien koulutuksiin: http://poptiede.fi/opettajakoulutus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *