Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs3/49/poptiede/public_html/wordpress/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 59

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs3/49/poptiede/public_html/wordpress/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 78
Pop-Tiede hakee koordinaattoria – Pop-Tiede ry
Close

26.6.2017

Pop-Tiede hakee koordinaattoria

EDIT 29.6. POP-TIETEEN UUSI KOORDINAATTORI ON VALITTU. KIITOS KAIKILLE PAIKKAA HAKENEILLE.

Tiede- ja taidekasvatukseen ja luonnontieteiden popularisointiin erikoistunut Pop-Tiede ry hakee koordinaattoria talous- ja henkilöstöhallinnon, varainhankinnan, raportoinnin sekä tuotannon ja viestinnän tehtäviin.

Pitkäaikaisen työntekijämme siirtyessä muihin töihin etsimme henkilöä vastaamaan
yhdistyksen arjen pyörittämisestä elokuusta ainakin vuoden 2017 loppuun.

Työaika on noin 35h/kk elo–lokakuussa ja noin 10h/kk marras–joulukuussa. Rahoituksen varmistuessa työ voi jatkua pidempäänkin. Tuntipalkka on 18 euroa. Työ sopii hyvin freelancerille tai muuta osa-aikatyötä etsivälle. Pop-Tieteellä ei ole tällä hetkellä toimistotilaa, joten työtä voi tehdä kotona tai muussa julkisessa tilassa.

Työtehtäviin kuuluvat:
– Talous- ja henkilöstöhallinto
– Rahoituksen hakeminen ja raportointi
– Viestintä, mediatiedotus, verkkosivujen päivittäminen ja sosiaalinen media
– Muut toimistotyöt

Toivomme henkilöltä:
– Kiinnostusta opetus-, tiede- ja taidealoihin
– Kiinnostusta yhdistystoimintaan ja toiminnan kehittämiseen
– Itsenäistä työotetta, tarkkuutta, yhteistyö- ja kirjoitustaitoa
– Kokemusta apurahojen hakemisesta ja viestinnästä
– Mahdollisuutta osallistua kokouksiin 1–2 kertaa kuukaudessa iltaisin klo 16–19 välillä.

Hae paikkaa mahdollisimman pian. Työt alkavat elokuun alussa tai sopimuksen mukaan. Työhön perehdytetään joustavasti elokuun aikana.

Hakemukset ja tiedustelut:
yhdistyksen puheenjohtaja Otso Helos, otso@poptiede.fi, 045 611 9000.

Pop-Tiede ry on vuonna 2012 perustettu yhdistys, joka työskentelee tieteen popularisoinnin, tiede- ja taidekasvatuksen, ilmiöpohjaisen oppimisen sekä opettajien täydennyskoulutuksen parissa. Koneen säätiön rahoittama Ilmiöpop-kiertue jatkuu pääkaupunkiseudun kouluissa syksyllä 2017.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *