Close

20.9.2017

Ilmiöoppimisen pariin johdattava Ilmiöiden maailma -julkaisu nyt saatavilla!

Ilmiöiden maailma on ilmiöoppimisen työkalupakki. Sen lähtökohta on on maailman ihmeellisyys. Tiede voi olla kaunista ja taide rumaa. Asiat ovat harvoin mustavalkoisia. Siksi ilmiöoppiminen on mieletön mahdollisuus kouluissa.

Tämän julkaisun avulla kannustetaan opettajia toteuttamaan oppilaidensa kanssa projekteja, joissa lopputulosta ei tiedetä ennalta. Oppiminen voi olla tutkimista, kokeilua ja ihmettelyä – tärkeintä on utelias havainnointi.

Julkaisun tuottaja Pop-Tiede ry työskentelee tieteen popularisoinnin, tiede- ja taidekasvatuksen, ilmiöpohjaisen oppimisen sekä opettajien täydennyskoulutuksen parissa. Pop-Tieteen vahvuus on yhdistyksen jäsenten monialaisuus sekä kokemus niin kouluista, leireistä, luonnontieteistä, taiteista kuin tutkimuksestakin. Julkaisun ja meneillään olevan Ilmiöpop 2017 -koulukiertueen rahoittaa Koneen säätiö.

Ilmiöiden maailma -julkaisu on osa keväällä 2017 lanseerattua Ilmiöpop-koulukiertuetta. Julkaisulla syvennetään kiertueen teemoja ja ilmiöiden tutkimisen mahdollisuuksia. Julkaisua voi vapaasti hyödyntää ja muokata kouluissa, opetustyössä ja vapaa-ajan toiminnassa lasten ja nuorten kanssa. Myös kaikki palaute on tervetullutta!

Tervetuloa ilmiöiden maailmaan Pop-Tieteen kanssa!

Lataa 24-sivuinen julkaisu pdf-muodossa täältä.

2 Comments on “Ilmiöoppimisen pariin johdattava Ilmiöiden maailma -julkaisu nyt saatavilla!

Leena Liimatainen
25.9.2017 at 11:05
popadmin
26.9.2017 at 18:55

Ongelma korjattu, kiitos huomiosta!

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *