Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs3/49/poptiede/public_html/wordpress/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 59

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs3/49/poptiede/public_html/wordpress/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 78
Kärrynpyörä – Pop-Tiede ry
Close

Kärrynpyörä

Tiede ja akrobatia kohtaavat koko perheen tiedesirkuksessa. 

Päiväkodit ja koulut – esitys saapuu teidän luoksenne!


Tiedekasvatukseen ja tieteen popularisointiin erikoistunut Pop-Tiede ja visuaalisen esittämisen vankka ammattilainen Teatteri Tuike esittävät uuden jännittävän, tiedettä ja akrobatiaa yhdistävän esityksen koko perheelle ja lapsiryhmille. Esityksen nimi on Kärrynpyörä.

Kärrynpyörä näyttää, että tiede on yhtä hauskaa kuin sirkus, ja että sirkuksestakin voi oppia. Kärrynpyörän osaa tehdä voimistelija, mutta miten se liittyy tieteeseen? Oli miten oli, katsojat poistuvat varmasti esityksestä päät pyörällä.


Fysiikka ja akrobatia kohtaavat

Esityksessä akrobaatti Sanna Warsell  tekee näyttävää, fysiikan rajoja uhmaavaa akrobatiaa maassa ja ilmassa. Pop-Tieteen tiedekasvattaja Otso Helos tietää, mitä fysiikasta voi oppia sirkuksen avulla. Esityksen ohjaa visuaalisen teatterin ammattilainen Nina Rinkinen.

 

Koko perheelle ja lapsiryhmille

Esitys on kohdennettu 5–9-vuotiaille lapsille, mutta isommatkin saattavat oppia siitä jotakin!

Kärrynpyörä on hauska, hämmästyttävä ja kiinnostava koko perheen show. Se ilahduttaa, hämmästyttää ja opettaa. 


Esitys

Esitys kestää noin 30 minuuttia, minkä jälkeen esiintyjät keskustelevat yleisön kanssa ja vastaavat kysymyksiin noin 15 minuutin ajan. Esitys voidan järjestää päiväkodin tai koulun luokassa tai salissa.

Tilaa Kärrynpyörä!

Yhteen vierailuun voidaan sisällyttää yksi tai useampi esitys. Kysy meiltä lisää!

Tilaukset ja tiedustelut: info[ät]poptiede.fi