Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs3/49/poptiede/public_html/wordpress/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 59

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs3/49/poptiede/public_html/wordpress/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 78
Opettajakoulutus – Pop-Tiede ry
Close

Tutkitaan ilmiöitä – työvälineitä ilmiöpohjaiseen opetukseen

Pop-Tieteen opettajien täydennyskoulutus on yhdistyksen uusi aluevaltaus ilmiöpohjaisen opetuksen levittämisessä. Koulutus lanseerattiin syksyllä 2016 ja sitä kehuttiin vuolaasti.

2,5 tunnin työpajassa perehdytään oppiainerajat rikkovaan opetukseen ja tarjotaan välineitä omaan opetukseen sekä tutustutaan kokeellisuuteen ja tekemällä oppimiseen. 

Koulutuksessa tehdään kokeita, joiden työstämistä jatketaan taiteellisella näkökulmalla. Työpajassa tutkitaan mm. värejä, valoa ja ihmistä.


Opettajien koulutuksen pohjana Ilmiömäistä!-luonnontiedepäivä kouluissa

Koulutus pohjaa Pop-Tieteen koululaisille suunnattuun Ilmiömäistä!-luonnontiedepäivään ja siitä saatuihin kokemuksiin koulujen ja opettajien tarpeista. 

Koulutuksella vastataan uuden opetussuunnitelman vaatimuksiin ilmiöpohjaisen oppimisen välineiden hallinnasta ja ideoinnista. 

Koulutuksessa opettajat saavat vinkkejä ja kokemusta arkityöhön tekemisen, kokeilemisen, oppimisen ja tutkimisen kautta Pop-Tieteen ammattitaitoisten kouluttajien opastuksella.


Tilaa koulutus omalle koulullesi

Tutkitaan ilmiöitä – työvälineitä ilmiöpohjaiseen opetukseen -koulutus on tilattavissa kouluille. 

Koulutus sisältyy Pop-Tieteen Ilmiöpop-kiertueeseen maalis-toukokuussa 2017, mutta mikäli ette halua Ilmiöpop-kouluvierailua, kiertueen aikataulut eivät sovi teille tai teidän koulu ei mahdu mukaan kiertueelle, opettajien koulutuksen voi tilata myös erikseen maksua vastaan. Koulutuksen ajankohta sovitaan erikseen. 


Koulutus maksaa 500 euroa

Koulutuksen hinta on 500 euroa pääkaupunkiseudulla.

Koulutuspäivä sisältää 2,5 tunnin koulutuksen noin 20 opettajalle koulun omissa tiloissa sekä kaikki päivässä tarvittavat välineet ja opetusmateriaalit.  


Yhteydenotot ja varaukset 

info@poptiede.fi