Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs3/49/poptiede/public_html/wordpress/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 59

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs3/49/poptiede/public_html/wordpress/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 78
Tilaa kouluvierailu – Pop-Tiede ry
Close

Pop-Tieteen Ilmiöpop-kouluvierailut eri puolille Suomea

Tilaa Pop-Tieteen vierailu koulullesi ja järjestä elämyksellinen ilmiöpäivä, joka muistetaan pitkään!


Pop-Tieteen Ilmiöpop-kouluvierailun voi tilata minne vain Suomessa elokuusta 2017 alkaen.

Vierailu sisältää koko koululle suunnatun tiedeshown, neljä työpajaa 4.–6.-luokkalaisille, opettajien täydennyskoulutuksen, ennakkomateriaalin sekä ilmiöoppimisen tietopaketin. 

Vierailu on samanlainen kuin pääkaupunkiseudulla toukokuussa ja elo–lokakuussa kiertävä Ilmiöpop-kiertue. Yhdistyksellä on apuraha vain pääkaupunkiseudun 27 kouluvierailuun, joten jos koulusi ei mahtunut mukaan kiertueelle tai haluatte vierailun muualle Suomeen, se onnistuu maksua vastaan. 

Hinta riippuu matka-ajasta ja kustannuksista. Kauempana sijaitsevien koulujen kannattaa kysellä naapurikoulun kiinnostusta vierailuun, jolloin kustannuksia on mahdollista jakaa. Ilmiöpop on hieno panostus lasten tiede- ja ilmiöosaamiseen vaikka vanhempainyhdistykseltä!

Aikatauluista sovitaan aina erikseen.

Lue lisää Ilmiöpop-päivästä.

Lue lisää opettajien täydennyskoulutuksesta. Sen voi tilata erikseen eri puolille Suomea. 


Esimerkkejä Ilmiöpop-vierailun hinnoista

Pääkaupunkiseudulle

850 euroa

Mäntsälään / Hämeenlinnaan / Lahteen (noin 1h junalla/bussilla)

1 100 euroa

Kotkaan / Tampereelle / Turkuun (noin 2h junalla/bussilla)

1 200 euroa


Yhteydenotot ja varaukset

info@poptiede.fi