Pop-Tiede ry

Toiminnasta vastaa marraskuussa 2012 perustettu yhdistys Pop-Tiede ry – Pop-Vetenskap rf.

Yhdistyksen tavoitteena on

• edistää tieteen tuntemusta ja kiinnostusta tieteeseen lasten ja nuorten keskuudessa
  • edistää tiedeoppimiseen liittyvää tasa-arvoa sukupuolten, alueiden sekä erityis- ja yleisopetuksessa olevien välillä

Yhdistyksen toimintaan kuuluu

• järjestää taidetta ja tiedettä yhdistäviä esityksiä ja työpajoja kouluissa, leireillä, messuilla ja muissa sopivissa paikoissa
  • kouluttaa opettajia
  • kertoo sidosryhmille ja medialle tiedekasvatuksesta.

Hallitus 2016–2017

Puheenjohtaja Otso Helos

Varapuheenjohtaja Amanda Manner

Pääsihteeri Anna Kari

Haluatko kannatusjäseneksi?

Haluatko kannattaa Pop-Tieteen toimintaa? Kannatusjäseneksi pääsee maksamalla 15 euron vuosittaisen jäsenmaksun – halutessasi voit toki maksaa enemmänkin. Kerro halukkuudestasi jäseneksi sähköpostilla info(at)poptiede.fi.

Tule mukaan toimintaan

Etsimme aktiivisia, innokkaita ja idearikkaita uusia jäseniä toimintaan. Erityisesti tieteen, taiteen ja koulumaailman tuntevat tai muuten uusia ajatuksia yhdistyksen toimintaan tuovat ovat tervetulleita.

Jatkossa tarkoituksena on laajentaa toimintaa muillekin tieteen ja taiteen aloille soveltaen ja yhdistellen eri aloja ja eri tyyppistä toimintaa – lähes kaikki on mahdollista Pop-Tieteen alla!

Jos olet kiinnostunut Pop-Tieteen toiminnan tutkimisesta opinnäytetyössäsi tai työharjoittelusta yhdistyksessämme, ota ihmeessä yhteyttä info@poptiede.fi.