Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs3/49/poptiede/public_html/wordpress/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 59

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs3/49/poptiede/public_html/wordpress/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 78
Yrityksille – Pop-Tiede ry
Close

Tilaa Pop-Tiede virkistyspäivään ja tarjoa luonnontiedepäivä koululle

Perusta tulevaisuuden innovaatioille valetaan nyt – ole mukana!

Tarjoa kouluille Ilmiöpop-luonnontiedepäivä ja saat hauskaa ohjelmaa oman organisaation toimintaan.


Koululaisten luonnontiedeoppimista voi tukea tilaamalla Pop-Tieteen virkistyspäiväpaketin omalle organisaatiolle.

Paketti sisältää kahden tunnin jännittävän ja hauskan ohjelmallisen osuuden organisaatiollesi ja yhden nimetyn kouluvierailupäivän Pop-Tieteen koulukiertueella. Virkistyspäivän ohjelmassa on tiedeshow ja hauska ryhmäkilpailu luonnontiedekokeiden parissa. 

Lisäksi saa näkyvyyttä Pop-Tieteen tukijana verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. 

Tartu tilaisuuteen ja järjestä organisaatiollesi ikimuistoinen ja uudenlainen virkistyspäivä, kevätjuhlaohjelma tai vaikka pikkujoulut! Samalla saat mahdollisuuden toimia hyvän asian puolesta.


Pop-Tieteen virkistyspäiväpaketti

* 20 minuutin tiedeshown ja 60 minuutin toiminnallisen ohjelman omalle organisaatiolle virkistyspäivänä, kevätjuhlissa tai muussa rennossa tilaisuudessa.


* Organisaatiosi tukeman Pop-Tieteen vierailupäivän alakoulussa. 


* Organisaatiosi näkyvyyden Pop-Tieteen verkkosivuilla.


* Organisaatiosi näkyvyyden Pop-Tieteen Facebook-sivulla.


* Organisaatiosi näkyvyyden kouluvierailulla.

Hinta

1 350 euroa (alv 0%).

Sisältää yritysvierailut pk-seudulla. 

Muualle hintaan lisätään matka- ja majoituskulut.

Tiedustelut ja varaukset

Koordinaattori Paula Susitaival

info(a)poptiede.fi

Tarjoa Ilmiöpop-koulukiertue oman alueesi kouluille viikoksi


Tarjoa Pop-Tieteen viikon koulukiertue oman alueesi kouluille ja autat koululaisia innostumaan luonnontieteistä ja ilmiöoppimisesta. Olemme yhdessä koulussa aina yhden päivän, jonka aikana jopa 200 oppilasta näkee tiede-esityksen ja 120 perehtyy aineiden väliseen ilmiöoppimiseen työpajoissa. Viikossa ehdimme jo pitkälle!

Pop-Tiede kiersi vuosina 2014–2016 Ilmiömäistä!-kiertueella pääkaupunkiseudulla. Keväällä 2017 lanseerataan uusi Ilmiöpop-kiertue, jolla syvennetään ilmiöoppimisen ja aineiden välisen opiskelun taitoja niin koululaisilla kuin opettajillakin. 

Koneen Säätiön apurahalla Pop-Tiede kiertää pääkaupunkiseudun kouluissa. Toivomme, että saisimme yksityisiä rahoittajia viemään kiertuetta muuallekin Suomeen. 

Yrityksesi voi tarjota Pop-Tieteen vierailut oman alueesi kouluille ja näkyä voimakkaasti kiertueen tukijana ja sponsorina. 

Kouluvierailuiden lisäksi esiinnymme yrityksesi henkilöstölle, muulle kohderyhmälle tai avoimessa tilaisuudessa koko kunnalle. Näin voitte kertoa tärkeille sidosryhmille yhteistyöstämme.

Lisäksi tarjoamme organisaatiollesi näkyvyyden verkkosivuillamme, sosiaalisessa mediassa, kouluvierailuilla sekä viestinnässä medialle, oppilaille, vanhemmille ja kouluille.

Viikon sponsoroidut vierailut voidaan toteuttaa sovittujen aikataulujen mukaan. 

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää!


Ilmiömäistä!-sponsoripaketti

* Organisaatiosi tukemat viisi kouluvierailupäivää alakouluissa omalla alueellasi missä vain Suomessa. Yksi vierailupäivä sisältää tiedeshown koko koululle ja neljä työpajaa.

* 20 minuutin tiedeshown omalle organisaatiolle tai valitulle kohderyhmälle.

* Organisaatiosi näkyvyyden Pop-Tieteen verkkosivuilla.

* Organisaatiosi näkyvyyden Pop-Tieteen Facebook-sivuilla.

* Organisaatiosi näkyvyyden kouluvierailuilla ja viestinnässä medialle, kouluille, vanhemmille ja muille sidosryhmille alueellasi.

Hinta

7 500 euroa (alv 0%)

Tiedustelut ja varaukset

Toiminnanjohtaja Nelli Korpi

info(a)poptiede.fi